Share this page

A Reiki kifejezés gyűjtőfogalom. Mára több mint 100 féle Reiki létezik. Én egy egyszerű beszélek, amit képviselek.

Szeretem a nyitám fordulókat önállóságra tanítani. Ezért javaslom MINDENKINEK a Reiki beavatást, más újszülötteknek is. Az illetékes keze mindig egy kéznél van, és egy tudós segíti az önmagát és egy környezetet. A beavatás lehet csoportos és egyén.

3 + 1 fokozata van az állalam képviselő irányzatnak:

1. Reiki: kézrátételes Kezelés : A fizikai Sík felől AZ Érzelmi és egy gondolatív szik bevezetés, egy idõtartam meghatározás, egy Mindenki SZÁMÁRA áttekinthetõ Érzelmi / gondolati Vagy karmikus probléma Áll.               

A beavatás 4 részből áll, és közte kb. 2 óra szünet szükséges. Ezért vagy egy kb. 6 órás alkalomra van szükség, vagy 2 x 3 órára. Közben tanulunk.

Ára: 30.000.-

Reiki 2: távkezelés szimbólumokkal: A gondolatok, majd az érzelmeket rendezve fizikai tesztvonalat mutattak . Tértől és időtől függetlenül küldje el az energiát és a szükséges személyeket, ügyeket, helyeket. Ezen kívül összeköthethetünk személyeket, így egy „megértés-híd” alakuljon ki között. Egy szimbólum lehetséges tudunk magzatokkal, kisbabákkal, autistákkal, kómában elérhetőkkel, az elhunytakkal kommunikálható, és lényeges távolságra van. Legyen tudjuk küldeni egy saját tudatalattinkba, és az erről a kérdésről jön egy válasz.

A beavatás egy részből áll, és megtanuljuk a 3 szimbólumot lehet. Ajánlott hozza létre egy fényszórót, amit szeretnénk „megszólaltatni”. Én az adok képe, tárgyat, illatot, valami kóstolót, és egy szimbólumok elérhető elérhetőket kaphatunk,

Ára: 35.000.-

Reiki 3 / a: nagy fokozatú a távkezelésben.

A beavatás sok az egy részből áll, és a megtanuljuk a negyedik szimbólumot lehet. Ajánlott hozza létre egy fényszórót, amit szeretnénk „megszólaltatni”. Én adok képet, tárgyat, illatot, valami kóstolót, és egy szimbólumot képes végezni a kapilláról, esetleg az előző életeinkből származik. Itt már nem csak személyes élményeket élvez át, hanem az EGÉSZ szempontjából szemléljük meg a tanulságot.

Ára: 45.000.-

Reiki 3 / b: mesteri fokozat : mások beavatkozás képessége.

Megtanuljuk, így miként kell más személyeket beavatni. Ez már elhivatottságot keres. Itt nem elég egy tandíj, szükség van egy mester elérésére. A későbbi hivatalos alkalmazáshoz kifejlesztett BIOENERGETIKA egy filcet tartalmaz. 

Ára: 500.000.-

EXTRA szimbólumok:  2-es vagy 3 / a után. A Reiki 2-es fokozatú szimbólumai után alkalmazhatóak. Ezek már nem tartoznak Usui mester 4 egyetlen szimbólumába.

  1. Az egyik összeköt a saját Felsőbb Énünkkel. Az ÉN nem fizikai tesztet végez, hanem csak egy részlet, amely az összes inkarnációt átlátja. Nagy összefüggésekre jöhetünk rá.
  2. Megvéd saját magunktól. Sok éve szükséges a tumoros esetben, mert az elengedni egy dédelgetett sérelmeinket, amik a csomókat okokat.
  3. A Feltétlen Szeretet szimbóluma. Belső békét, nyugalmat ad, összehangolja a környezetet.
  4. Van, amelyik átemel a félelmek felett. Haldoklók hosszú szenvedés után fel lehet használni mosollyal távoznak.
  5. Van, amelyik a koncentrációban, tűhegyűvé teszi a látható valamire. Tanulásnál, szereplésnél, fontos helyzetekben használt felhasználás.
  6. Van, amely sok tennivaló biztosítja a saját végső és időszámláját. Kinek, mikor mire van szükség.

Ára: 35.000.-

 „Mindenki nyitott állomáson állítsa elő a Kurama tanaiba, a szükséges fontos a hittől, vallástól vagy nemzetiségtől. Annyi a feltétel, hogy egy beavatandó készítsen minden energiát egy szellemi növekedésnek szentelni. Nem kell elfordulnia saját vallásától. Az egyetemes életerő fényt, megértést és erőt ad neki, könnyen úton járjon.

Mit jelent a Reiki?    

Életet és fejlődést elősegítő energia. Oda megy, ahová kell, és azt teszi, amire az illetőnek itt és most szükséges van.

                                          Rei = univerzális

                                          Ki = életenergia

Még NEM POLÁRIS, legmagasabb teremtő energia, melyből a teremtés kialakul és tapasztalhatóvá válik. Minden ebből keletkezik, tehát minden egyéb ez alatt van. Mindent ez tart a Létezésben.

Minden létező dolog energia, rezgés. Különböző minőségi rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, amelyek egymással kapcsolatban vannak. Azt a technikát, mely lehetővé teszi, hogy ezzel a mindennek alapját képező rezgéssel, energiával fennálló kapcsolatbiztonság és hatékony felerősítsük, elmélyítsük: Reikinek nevezzük

A Reiki hatása:

Életfolyamatokat támogat. Valamennyi síkon kalap . Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmakat. Pozitívan megértolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, indulatok, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen problémolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést. Megkönnyíti a távozást.

A Reiki energia a kezelések során mindig mindig oda áramlik, ahol a kezelt személynek szüksége van, ahol a betegség oka rejtőzik. A Reikit nem lehet irányítani

Mi mindent lehet Reikivel megkezelni?

Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazások személyre szabva. Embereken kívül állatokat, növényeket és minden egyéb dolgot kezelhető vele. (Minden rezgés és energia, minden egyes kalap.)

Célszerű az orvosságokat, az élelmiszereket, a kézi tárgyakat tartalmazó Reiki energiával besugározni.

Adj magadnak minden nap Reiki energiát. A nap minden pillanatában megtalálható a Reikivel, ha egy kezedet egy tesztelt. Ezért lehet újszülöttteket beavatni.